Canada Expert

تماس با ما :

immigration to canada

مهاجرت به کانادا

برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت برنامه های گوناگونی وجود دارد. قرار گیری در بهترین گروه و برنامه مهاجرتی به کانادا شرط اصلی موفقیت در اخذ اقامت است. به طور حتم از دوستان و یا نزدیکان خود شنیده‌اید که افرادی مدت‌های طولانی در انتظار دریافت اقامت کانادا هستند و در این حال گروهی نیز بسیار سریع موفق به مهاجرت به کانادا شده‌اند.

image

روشهای مهاجرت به کانادا

همان گونه که از نام آن بر می آید اعطای حق اقامت به صورت دائمی به واجدین شرایطی است که به کانادا مهاجرت می‌ نمایند. این مقوله خود به چندین زیر مقوله تقسیم میشود همچون مهاجرت به کانادا از روش حرفه و تخصص فدرال ، مهاجرت از طریق اخذ پیشنهاد کار ، مهاجرت به کانادا از روش حرفه و تخصص کبک ، مهاجرت به کانادا از روش تخصصی نووااسکوشیا ، مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی فدرال و ....

اقامت موقت کانادا

در این روش شما میتوانید به دو صورت متفاوت تصمیم بگیرید اگر فقط به منظور گردشگری قصد ورود به کانادا رادارید ویزای توریستی کانادا میتواند نیاز شما را برآورده نماید ولی اگر با ویزای کار یا تحصیلی وارد کانادا شوید این ویزا میتوانددر نهایت منجر به اقامت دائم شما شود افرادی که با ویزای زیارتی موقت یا همان ویزای توریستی وارد کانادا می شوند حق کار و تحصیل در این کشور را ندارند. همچنین این افراد نمی توانند از بیمه دولتی کانادا برای درمان بیماری های خود استفاده کنند

مراحل کار

گام سوم : انعقاد قرارداد

در این مرحله شما روش مناسب با شرایط خود را انتخاب نموده اید و ما باید مدارک شما را ارزیابی کنیم و با اطمینان به مرحله اخذ قرارداد و شروع کار قدم گذارید

گام دوم : مشاوره حضوری

اگر شرایط شما با یکی از روش های مهاجرت کانادا همگام بود زمان آن رسیده که در یک گفتگوی حضوری تمام جوانب و شرایط و امکانات خود را ارزیابی نمایید

گام اول:انتخاب روش مناسب

در این گام شما میتوانید با تکمیل فرم ارزیابی اولیه ، برای ما این امکان را مهیا فرمایید تا شرایط شما را ارزیابی نمائیم.

مروری بر برخی روشهای مهاجرت به کانادا

  • images

    "یکی از راه‌های دریافت اقامت کانادا، برنامه سرمایه گذاری و کارآفرینی است. این برنامه جهت توسعه و تولید اشتغال در کانادا با جذب سرمایه، افراد با تجربۀ تجاری و توان مدیریتی به وجود آمده است. اگر شما نتوانسته‌اید از راه‌های دیگر به خاطر سن بالای ۳۵ سال و مشمول شدن به سربازی فرزند پسر و نداشتن آیلتس ۷به بالا و... به کانادا مهاجرت کنید، می‌توانید از طریق مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی که در زیر بیان شده است، ویزای اقامت دائم که به پاسپورت کانادایی می‌رسد، دست پیدا کنید."

    مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی
  • images

    "جزییات برنامه جدید Express Entry فدرال کانادا اعلام شد. در این سیستم متقاضیان باید اطلاعات خود را در یک سیستم الکترونیک آنلاین وارد کنند که به آن Expression of Interest گویند. ظرف ۳۰ روز از این تاریخ نیز باید رزومه متقاضی در سیستم بانک اشتغال سازمان منابع انسانی وارد شود. سیستم الکترونیک اداره مهاجرت به محض دریافت رزومه با توجه به اطلاعات وارد شده امتیازات متقاضی را محاسبه می‌کند و بر اساس آن به متقاضی رتبه (Ranking) می‌دهد. نام متقاضی در سیستم می‌ماند و می‌تواند هر زمان با تغییر شرایط پرونده خود رتبه جدیدی دریافت کند. "

    مهاجرت به کانادا از طریق برنامه جدید Express Entry
  • images

    "افرادی که دارای یک دعوت نامه معتبر و تایید شده از یک شرکت معتبر کانادایی باشند می‌توانند از این طریق تقاضای ویزا نمایند. ویزای کار جهت کار و زندگی موقت در کانادا است و به معنی گرفتن اقامت دائم کانادا نیست اما امکان تقاضا برای اقامت دائم از داخل کانادا امکان پذیر است. این سازمان مهاجرتی می‌تواند به عنوان یک مشاور امین در تمامی مراحل، از انتخاب رشته تحصیلی‌, تهیه فرم‌های دعوت‌نامه تا اخذ ویزا و مشاوره‌های شغلی لازم در کنار شما باشد. "

    اخذ ویزای کار

برخی ویزاهای رایج

images

ویزای استارت آپ کانادا

images

ویزای تحصیلی کانادا

images

جدیدترین فراخوان اکسپرس اینتری

images

برنامه ی استانی منیتوبا

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

یکی از روشهای دریافت اقامت دائم کانادا و شهروندی در این کشور، برنامه مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی برای تجار و مدیران دارای سابقه مدیریت و سرمایه به میزان تعیین شده است.

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

  • شما و خانواده تان در کانادا از بیمه خدمات درمانی رایگان تا آخر عمر برخوردار خواهید بود
  • کانادا در حال حاضر ارزانترین روش مهاجرتی را از طریق استانی دارا می باشد
  • برخلاف آمریکا، کانادا کشوری امن است که حق حمل اسلحه ممنوع است
  • تمام فرزندانتان از تحصیل رایگان برخوردار خواهند بود.
  • شما می توانید به راحتی با جامعه کانادا و فرهنگ های مختلف آن تطابق پیدا کنید
  • از آب و هوای عالی آمریکای شمالی و مناظر آن لذت ببرید
  • از مزایای زندگی در کشور تراز اول بهره مند شوید

در حال حاضر کانادا به سرمایه داران و سرمایه گذاران کارآفرین به سه روش زیر اقامت دائم و شهروندی اعطا مینماید.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان نیوبرانزویک

  • حداقل میزان دارایی باید ۳۰۰,۰۰۰$ باشد.

  • پرداخت ۷۵,۰۰۰$ توسط متقاضی به عنوان تضمین مالی جهت اسکان و راه اندازی شغل مورد نظر است.

  • چنانچه متقاضی به تعهدات خود عمل کند،  مبلغ مذکور عیناً مسترد خواهد شد. 

  • متقاضی ۳ سال در ۵ سال اخیر سابقه مدیریت داشته باشد.

  • حداقل مبلغ سرمایه گذاری باید ۱۵۰,۰۰۰ دلار باشد. 

  • به زبان انگلیسی یا فرانسه آشنایی داشته باشد.

  • تحصیلات حداقل دیپلم داشته باشد.

  • تعهد به اسکان و راه اندازی کسب و کار در استان بدهد.

  • قبل از تشکیل پرونده سفر تحقیقاتی به استان داشته باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک

  • اثبات داشتن حداقل دارایی به ارزش ۱,۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا

  • پرداخت مبلغ ۸۰۰ هزار دلار به خزانه دولت به مدت ۵ سال

  • و یا پرداخت بهره بانکی بلا عوض به مبلغ 220,000 دلار کانادا (به جای 800,000 دلار کانادا)

  • اثبات منشا ثروت

  • اثبات قانونی بودن کسب و کار و داشتن تجربه مدیریت

  • متقاضی تعهدی در زمینه ایجاد حرفه و بیزینس نخواهد داشت

  • اخذ اقامت دائم و بدون شرط برای متقاضی، همسر و فرزندان.

  • انجام مصاحبه در کمتر از یک سال

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان مانيتوبا

  • داشتن حداقل 3 سال سابقه کسب و کار و یا مدیریت در سطوح بالا دارایی به ارزش ۳۵۰,۰۰۰ دلار

  • سرمایه گذاری به میزان  ۱۵۰,۰۰۰ دلار

  • سفر اکتشافی  جهت دیدار از کسب و کارها، مدارس و لمس کردن جو جامعه و نظایر آن

  • پرداخت مبلغ 100,000 دلار  به عنوان ودیعه بعد از صدور نامه قبولی

اخذ اقامت کانادا

فرد دارای کارت اقامت دائم کانادا دارای حقوق زیر، طبق قوانین دولت کانادا است:
- هزینه تحصیل فرد یک دهم دانشجوی بین المللی است
- در هر کجای کانادا می توانند به تحصیل، اقامت و کار بپردازند
- تحت حمایت قانونی دولت کانادا طبق قانون مصوب دولت فدرال است
- از مزایای قانونی و رایگان دولت کانادا مانند دریافت کارت خدمات بیمه درمانی رایگان برخوردار است

راه های زیادی برای کسب اقامت توسط اداره مهاجرت و شهروندی کانادا وجود دارد


- برنامه های سرمایه گذاری : افرادی که دارای حداقل سه تا پنج سال تجربه مدیریتی و دارای پروانه کسب، پروانه پزشکی، شرکت ثبت شده، سابقه مدیریت در رده بالا و حداقل 300هزار دلار سرمایه هستند می توانند در این روش به همراه خانواده مقیم کانادا شوند.
- نیروی متخصص کبک : استان کبک به افرادی که دارای مدرک زبان فرانسه با نمره B2 می باشند و سابقه کار و تحصیل دارند، اقامت دائم ارائه می دهد.
اسپانسرشیپ فامیلی : در این برنامه شما می توانید همسر خود را مقیم کانادا نمایید.
- تجربه کار کبکی :اگر شما دارای تجربه تحصیل یا کار در کبک را داشته باشید واجد شرایط دریافت اقامت کانادا هستید.
- نیروی متخصص فدرال : این برنامه مربوط به افرادی است که حداقل یکسال سابقه کار و آیلتس معتبر و رشته تحصیلی مورد تایید فدرال دارند.
- برنامه های استانی : تمام استان های کانادا دارای برنامه های جذب مهاجر و اقامت دائم می باشند.

مهاجرت به کانادا در سال 2017: مهاجرت به استان کبک

روز سه‌شنبه 30 مارس 2017 گزارشی در سایت اداره مهاجرت استان کبک منتشر شد که تعداد پذیرش پرونده‌های مهاجرتی این استان در سال جدید در آن اعلام شد. وزیر مهاجرت کبک اعلام کرد که قوانین مهاجرتی جدید سال 2018-2017 برای تسریع در بررسی پرونده‌ها و بروزرسانی سیستم مهاجرتی کبک است و همچنین کاهش تعداد پذیرش باعث تسریع در رسیدگی به پرونده‌های قدیمی‌تر و در لیست انتظار می‌شود. در مجموع، اداره مهاجرت این استان برنامه ریزی کرده است که در سال 2017 تعداد بین 49 تا 53 هزار نفر مهاجر بپذیرد متقاضیانی که دارای نامه پیشنهاد کارهستند و آن نامه نیز به تایید اداره مهاجرت رسیده و یا افرادی که دارای اقا مت موقت کبک هستند، می توانند در هر زمانی نسبت به ارسال پرونده خود اقدام کنند. همچنین متقاضیانی که می خواهند در قالب برنامه کسب سابقه کار در کبک درخواست مهاجرتی خود را ارسال کنند، می‌توانند در هر زمانی، با در نظر گرفتن الزامات این برنامه اقدام به ثبت درخواست خود نمایند. طبق اعلام رسمی کبک افرادی که موفق به ثبت پرونده در دو دوره قبل شده اند زمان بررسی پرونده آنها بهار سال 2017 یعنی فروردین و اردیبهشت 1396خواهد بود.

ویزای کار کانادا

پيشنهاد كار از سوي يك كارفرماي كانادايي معمولا پيش نياز صدور مجوز كار مي باشد. در برخي موارد اداره مهاجرت كانادا مجوز كار باز صادر مي كند كه در این روش به وجود كارفرما نيازي نيست این ویزا برای کسی صادر می شود که از طرف یک شرکت کانادایی برای کار در کانادا دعوت شده است. برای دریافت ویزای کار نظر اداره کار کانادا در بیشتر مواقع الزامی است. دوره این نوع ویزاها بستگی به طبیعیت کار کاملا متفاوت است. فردی که از این طریق وارد کانادا می شود باید نشان دهد که اقامتش موقت است و بعد از پایان ویزا کانادا را ترک خواهد ممکن است چنین فردی چند سال با ویزای موقت کار در کانادا باقی بماند. کسانی که چنین ویزایی دارند بعد از یک سال کار تمام وقت در کانادا می توانند برای ویزای اقامت کانادا از طریق گروه متخصصین اقدام کنند

کارآفرینی ونکوور

در این روش متقاضی ابتدا با دریافت ویزای کار وارد ایالت بریتیش کلمبیا شده و سپس بیزنسی با سرمایه اولیه حداقل ۲۰۰ هزار دلار کانادا را تاسیس کرده و به مدت ۲۰ ماه آن را مدیریت نموده و سپس اقامت دائم کانادا را کسب می نماید. در این روش ابتدا پروفایل آنلاین مشتری شامل ایده بیزنسی (بیزنس پلن خلاصه) ، سوابق کاری و تحصیلی متقاضی در سایت دپارتمان مهاجرت بریتیش کلمبیا ثبت می گردد. مطابق سیستم امتیازدهی ، حداکتر امتیاز ممکن ۲۰۰ می باشد. ۸۰ امتیاز مخصوص ایده بیزنسی است و ۱۲۰ امتیاز مربوط به بقیه فاکتورهاست. طی مدت یک ماه ، ایده بیزنسی توسط دپارتمان مهاجرت ارزیابی شده و امتیاز آن از ۸۰ مشخص می شود.بنابراین امتیاز کلی مشتری نیز از ۲۰۰ مشخص گردیده پس از ورود به ایالت بریتیش کلمبیا متقاضی باید بیزنس خود را مطابق بیزنس پلن ارائه شده راه اندازی نموده و به مدت ۲۰ ماه آنرا مدیریت فعال نماید.طی این مدت متقاضی باید حداقل به مدت ۱۵ ماه در ایالت بریتیش کلمبیا و در حداکثر ۱۰۰ کیلومتری محل بیزنس اقامت داشته باشد.